Motherhood Confidence Traject

Vol vertrouwen, rust & verbinding jouw gevoel en intuïtie volgen


Hey prachtige mama,

Het is niet niks, moeder zijn, alle ballen hooghouden en je gevoel willen volgen

Je wil het allerbeste voor je kindje, voor je gezin en dat gaat soms ten koste van jezelf. Je wil je eigen gevoel volgen, je eigen ding doen maar in een maatschappij die het heel anders doet, verlies je soms de verbinding met jezelf. Lijkt het makkelijker om er maar in mee te gaan, te luisteren naar andermans adviezen, maar jij voelt diep van binnen dat dat niet de manier voor jou is.

Je wordt er soms doodmoe van

Je wil zo graag je gevoel volgen en dat het moeiteloos gaat. Jouw kindje voelt jouw energie feilloos aan en gaat je alleen maar nog meer triggeren.
Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Voel je je alleen en onbegrepen door je omgeving. En als je een keer zegt hoe vermoeiend het is, weet iemand nog wel een goede slaaptraining…

Dit pad van bewust en natuurlijk moederschap voelt zo normaal

Je wil volledig meegaan in de behoeften van je kindje. Samen slapen, pro-actief reageren op je kleintje, niet laten huilen, dichtbij je dragen. Bewuste keuzes maken m.b.t de gezondheid van je kleintje.. 
Allemaal dingen waar heel veel mensen wat van vinden.

Hoe kan je daarin dicht bij jezelf blijven? De verbinding met jezelf verdiepen zodat je weer voelt dat je het goed doet en weer in jezelf gaat geloven! Als sterke & krachtige vrouw. Een moeder van de wereld, die haar kindje vanuit liefde & verbinding opvoedt.

 

Ga maar naar je kracht, ga maar in jezelf geloven... Ga het maar aan, ga maar staan. Want moeder worden & moeder zijn is de grootste reis in zelfbewustzijn.

Jij kan dit!

Die oermoeder die helemaal ingespeeld is op haar kindje, die moeiteloos haar gevoel durft te volgen en zich vrij voelt, ze zit al in jou!

Samen met mij ga je de verbinding met jezelf herstellen zodat je vol kracht en zelfvertrouwen vanuit een diepe verbinding met jezelf weer rust gaat voelen. Krijg je tools en inzichten die je de rest van het moederschap met je meeneemt.

Bewust keuzes maken vanuit jouw eigen energie en gevoel.

Uit je hoofd, naar je hart. Naar jouw innerlijke kracht. Laat de hele wereld maar denken, laat ze maar doen, jij wil dit voor jouw kindje en daar voel je je krachtig en gesterkt in!

De uitdagingen van het moederschap omarmen en aan te gaan voor meer innerlijke groei, rust en vrijheid

Wat anderen hebben ervaren:

Motherhood confidence 1op1 traject

Drie maanden met:
Zes uitgebreide online sessies  waarin jij mag praten, vertellen, alles op tafel mag gooien. Een veilige plek waarin ik intuïtief met je meevoel, meeluister. 
Gevolgd door een afgestemde meditatie of andere oefening waar jij mee aan de slag mag. Waar je je energie opschoont en weer gaat verbinden met je innerlijke kracht. Helend, bekrachtigend en rustgevend zodat er weer ruimte in jezelf ontstaat. Je weer bij je gevoel kan komen en al dat andere dat voorheen zo zwaar voelde, ineens zoveel lichter is.
Er plaats is gekomen voor zoveel rust en vertrouwen, diep verankerd in jezelf, je kunt je intuïtie weer horen en je gevoel volgen. Dat neem je mee voor de rest van je moederschap.
Tussentijds WhatsApp contact.

€333,- per maand

OF

Ga zes maanden all-in voor diepe transformatie met:

Tien gesprekken,
WhatsApp support, 
1op1 livedag in Nederland
en een transformerende breathwork of rtt-sessie.

€444,- per maand

Ik ben Karla,

Toen ik moeder werd, werd ik pas echt wakker... 

Ineens leek iedereen van een voetstuk te vallen. Voelde en zag ik ineens superhelder hoe de wereld en mensen in elkaar staken. Werd mijn hooggevoeligheid nog een tandje sterker en werd ik enorm met mezelf geconfronteerd. Ik was al een controlfreak en een perfectionist en door het moeder worden, werd dat enorm versterkt. Tot ik niet meer kon, ik was dood en dood moe. Van mezelf, van het analyseren, van het malen. Ik voelde aan alles dat ik op de behoeften van mijn zoon in wilde gaan maar door het continue analyseren en twijfelen vroeg het superveel energie en haalde het me naar beneden. Ik kon er niet van genieten.
Toen ik moeder werd van Elina, begon mijn zelfontwikkelingsreis. Ik moest wel met mezelf aan de slag, het kon niet anders.
Mindset, hypnose sessies, mijn intuïtie verdiept en versterkt.
En nu kan ik zeggen dat ik moeiteloos meega in de behoefte van mijn kinderen.
Heb ik Danaos 4 jaar borstvoeding gegeven en Elina nog steeds. Hebben we gekozen voor home-schooling en kan de kinderarts onze bezoekjes op 1 hand tellen.
Keuzes waar heel veel mensen wat van vinden, maar waar ik me sterk en krachtig in voel. 
Het is mijn missie om andere moeders hierin te begeleiden, te empoweren en te supporten. Want wanneer wij echt in onze kracht gaan staan, zijn we niet te stuiten, women of the world!

Wat ze nog meer hebben ervaren:

Moeder worden is niet alleen een kind opvoeden, het is jezelf opnieuw grootbrengen, omarmen accepteren en liefhebben.

FAQ

Momenteel is er geen wachtlijst. 
Plan een vrijblijvende kennismaking in en dan kijken we vanuit daar wanneer je gaat starten.

Na aanmelding ontvang je een factuur in je inbox. Deze kan je per internetbankieren overmaken.

De prijzen van de trajecten staan per maand aangegeven, deze kunnen ook in 1x betaald worden.

Motherhood confidence 1op1 traject

Ben jij toe aan eindelijk die rust en ruimte in je hoofd? Om vol vertrouwen je eigen gevoel te kunnen volgen? Meer te kunnen genieten?
Laten we dan kennismaken om te kijken wat ik voor jou op jouw reis kan betekenen.